TOEFL (Sınava Hazırlık Eğitimi) Kursu Kayıtlarımız Başlamıştır

TOEFL (Sınava Hazırlık Eğitimi) Kursu Kayıtlarımız Başlamıştır.

Eğitimin verileceği adres: İkçü Kampüsü / Örgün ve Uzaktan Eğitim TOEFL (Sınava Hazırlık Eğitimi) Kursu

Öğr. Gör. Burak Çavuş (Yabancı Diller Y.O. Öğretim Görevlisi) tarafından verilecek olan kurs 11.02.2019 tarihinde başlayıp 29.04.2019 tarihinde sona erecektir.

Kurs örgün olarak düzenlenecek olup isteyen öğrenciler derslere uzaktan katılabileceklerdir. Ayrıca derslerin kaydedilmiş tekrarını uzaktan olarak istedikleri kadar tekrar edebileceklerdir.

Ders saatleri, öğretim elemanı ve kursiyerler arasında görüşülüp hafta içi veya hafta sonu olmasına karar verilebilir.

_______________________________________

• AKBANK

• HALKBANK

• İŞ BANKASI

PERSONELLERİNE %10 İNDİRİM UYGULANACAKTIR. AKBANK, HALKBANK, İŞ BANKASI PERSONELLERİ 1800 TL ÖDEYECEKLERDİR.

(İKÇÜ PERSONELİ VE İKÇÜ ÖĞRENCİSİNE %10 İNDİRİM UYGULANACAKTIR. İKÇÜ PERSONELİ VE İKÇÜ ÖĞRENCİSİ 1800 TL ÖDEYECEKLERDİR.)

Katılan kursiyerlerin B1 düzeyinde olduğu kabul edilecektir.